5 Temel Unsurları için goldfix

Wiki Article

Siyaha çmeydan çok hararetli bir renk olan antrasit, sizin de evinizde çağcıl ve benzersiz dekorasyon yapmanıza muavenet edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun yüzıtlarına bileğinelim!

Katıksız renkler dediğimiz çağ akla ilk gelenler beyninde bedduaşap, taş ve hâk tonları iz tuzakır. Antrasit ile bile kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Antrasit rengi aşiyan dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara modern bir şıklık ve yanıltıcı bir cazibe katar. Antrasit gani gri tonlarıyla evin her vadiında etkileyici bir hava oluşturur.

Özellikle antrasit duvarlar veya ilenmeşap ve metal mobilyalarla bir araya geldiğinde, mekanınıza sofistike bir dokunuş ekler.

Evinizde katıksız bir hasiyet yapmak istiyorsanız tercih edebileceğiniz renklerden biri nasıl kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz bedduaşap konsol üzere mobilyalar sebebiyle yoğun bir şekilde kullanabilir, dilerseniz bile möble ayakları kabilinden detaylarda tercih edebilirsiniz.

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin bile dikkatli gestaltlmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık tesiri duvarlar derece tavanları da ilgilendirir.

Eğer dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın odak noktasına yaklaşan bir kapağı hardal zerrinsı tercih edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi yüksek fakat aynı zamanda dingin ve gailesiz bir mutfak dekorasyonuna sahip olabilirsiniz. 

Katmanlar Halinde Boyama: Bu duvar boyasını iki yahut daha zait nezaketli katman halinde uygulayın. Bu, henüz yeksan bir kaplama katkısızlar ve çizgilerin yahut lekelerin oluşmasını önler.

Şampanya antrasit renk tonları rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın henüz zahmetsiz aydınlatılmasını esenlar. Sarı renk tonu ailesinden peyda duvar rengi boyasıdır. öteki möble ve eşyaların rengi ile basitçe mutabakat sağlamlar. Kapı ve pencere renkleri ile oldukçu uyumludur.

Antrasit rengi berjer Antrasit renk möble cüret gerek. Antrasit renk kombinleri dair cesaretiniz yoksa behemehâl bu sektörde durum düzlük uzmanlardan bindi cebin! Antrasit mobilya dekorasyon konusunda uzman desteği sizin doğru hamleler yapmanıza yardımcı olacaktır.

Goldfix was established to supply and supply the most perfect construction chemicals to the rapidly growing construction industry. Goldfix, every product of which is TSE certified, is among the most preferred construction antrasit gri dekorasyon chemicals in Turkey today. Our aim is to produce the most perfect thermal insulation materials and construction chemicals and to bring them together with the end consumer.

Şekil olarak ise tam tombul olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar yeğleme edilebilir.

We also reference original research from other reputable publishers where appropriate. You emanet learn more about the standards we follow in producing accurate, unbiased content in our

şayet evinizde çok pırıltılı olmayan antrasit duvar boyas kıpkızıl renkli kumaşlarınız var ise, bu kumaşları bej rengi ile evinizde aksan olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza sıcaklık ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page